10 τρόποι για να προωθήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Πολλοί άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο γνωρίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν αξιοπρεπή χρήματα μέσω του Διαδικτύου. Ίσως κάποτε είχατε σκέψεις να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση: επιλέξτε έναν τομέα, βρείτε μια φιλοξενία, κατεβάστε το δωρεάν πρότυπο ηλεκτρονικού καταστήματος και ξεκινήστε να πουλάτε τα αγαθά από ένα κοντινό κατάστημα. Και αρχίστε να περιμένετε μέχρι να τηλεφωνήσουν οι αγοραστές και να αγοράσουν αγαθά.

Έχετε σκεφτεί τα πάντα πριν τη δημιουργία eshop δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος; Δεν νομίζεις όμως ότι σου έχει διαφύγει κάτι; Ξεχάσατε το πιο σημαντικό πράγμα – πώς θα προσελκύσετε πιθανούς επισκέπτες στον ιστότοπο; Πώς θα προωθήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δωρεάν; Ποιοι είναι οι αποτελεσματικοί τρόποι προώθησης του ηλεκτρονικού καταστήματος που θα χρησιμοποιήσετε; Η προσθήκη ενός ιστότοπου σε δωρεάν καταλόγους θα σας δώσει πωλήσεις; Αυτά και άλλα λάθη, ερωτήσεις και απαντήσεις θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο.

Τρόποι προώθησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Πρέπει να αποφασίσετε με βάση τον διαφημιστικό σας προϋπολογισμό ποιες μεθόδους προώθησης θα χρησιμοποιήσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Μοναδικό και χρήσιμο περιεχόμενο είναι αυτό που ονομάζεται «δωρεάν» προώθηση του ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλους. Γράψτε ποιοτικό περιεχόμενο για τον ιστότοπο, το οποίο θα φέρει πολλούς συνδέσμους από άλλους ιστότοπους. Μετά από όλα, μόνο ένα μοναδικό και χρήσιμο περιεχόμενο για τους ανθρώπους θα εκτιμηθεί όπως από έναν άνθρωπο και μια μηχανή αναζήτησης.

1. Διαφήμιση.

Η προσέλκυση πολλών πελατών από τις μηχανές αναζήτησης είναι πολύ δύσκολο έργο στα πρώτα στάδια της επιχείρησης. Γι’ αυτό η διαφήμιση στο Google Adwords είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Η διαφήμιση με βάση τα συμφραζόμενα για το ηλεκτρονικό κατάστημα σάς επιτρέπει να αποκτήσετε αμέσως τους πιθανούς πελάτες σας. Η τιμή μιας μετάβασης στον σύνδεσμο εξαρτάται από τον ανταγωνισμό και το θέμα της διαδικτυακής σας επιχείρησης, καθώς και από τον αλφαβητισμό και τον επαγγελματισμό του σκηνικού της.

2. Προώθηση SEO.

Χρειάζεται ο ιστότοπός σας να βρίσκεται στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης για τις επιθυμητές λέξεις-κλειδιά και να λαμβάνει καθημερινή εισροή στοχευμένων επισκεπτών. Για έναν νεανικό ιστότοπο είναι πολύ δύσκολο να μπει γρήγορα στην κορυφή. Για να πετύχετε υψηλές βαθμολογίες στο Google SERP πρέπει να προετοιμάσετε τον ιστότοπό σας (εσωτερική βελτιστοποίηση SEO) προκειμένου οι μηχανές αναζήτησης να «αρέσουν» τον ιστότοπό σας. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες εσωτερικού SEO στον ιστότοπο, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε τη δημιουργία συνδέσμων.

Στην προώθηση SEO του ηλεκτρονικού σας καταστήματος πρέπει να δώσετε έμφαση στην εσωτερική βελτιστοποίηση και περιεχόμενο του γραμματισμού! Ακριβώς για να μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα για την αγορά συνδέσμων και να λάβετε δωρεάν επισκεψιμότητα σε λέξεις με μεγάλη ουρά.

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τον ιστότοπό σας στο Google.com.ua/places. Είναι πραγματικά αποτελεσματικό σε αυτή την επιχείρηση! Η Google δοκιμάζει ενεργά το Κέντρο Τοπικών Επιχειρήσεων, αλλά ακόμη και τώρα στις κορυφαίες θέσεις της αναζήτησης Google υπάρχουν εταιρείες από το Google Local Business Center.

3. Συγκεντρωτές τιμών.

Χρησιμοποιήστε ειδικούς ιστότοπους συγκέντρωσης, οι οποίοι συγκρίνουν τιμές από διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Μερικές φορές ονομάζονται συναθροιστές τιμών. Επισυνάψτε ένα συμβόλαιο με συγκεντρωτές δημοφιλών τοποθεσιών και λάβετε τις πωλήσεις. Όλα θα εξαρτηθούν από τις τιμές των προϊόντων σας. Εάν οι τιμές των προϊόντων σας είναι υψηλότερες από ό,τι σε άλλα καταστήματα, είναι απίθανο να έχετε πολλές παραγγελίες από τέτοιους ιστότοπους.